26 χρόνια Contract & Allianz Hellas. Μια συνεργασία κύρους & ανοδικής πορείας

26 χρόνια Contract & Allianz Hellas. Μια συνεργασία κύρους & ανοδικής πορείας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/06/2018 το ετήσιο Συνέδριο της Contract Insurance & Financial services SA με την υποστήριξη της Allianz Hellas, στο ξενοδοχείο Ramada στην Αλεξανδρούπολη.

Η προσέλευση των Συνεργατών από όλη την Ελλάδα ήταν συγκινητική, καθώς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, συνεργάτες, διοίκηση και στελέχη της Εταιρείας γιόρτασαν τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς και ενημερώθηκαν για τα σχέδια για το μέλλον.

26 χρόνια Contract & Allianz Hellas. Μια συνεργασία κύρους & ανοδικής πορείας

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Σύμβουλος Διοίκησης της Contract, Δημήτρης Μπουτάκης, αναφέρθηκε στη στενή σχέση της Contract με την Allianz στο πέρασμα των χρόνων, παρουσίασε την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Εταιρείας και μίλησε για την ανοδική πορεία της το 2017. Ο κ. Μπουτάκης χάρισε αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας καθώς παρά τις δύσκολες συνθήκες, καταγράφηκε:

  • αύξηση παραγωγής κατά 27,61% στον κλάδο αυτοκινήτου,
  • αύξηση παραγωγής 50% στους λοιπούς κλάδους και
  • αύξηση παραγωγής 106% στον κλάδο ζωής και υγείας!

Όλη αυτή η δραστηριότητα κατέταξε την Contract στην:

  • 1η θέση χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων στην Allianz!
  • 1η θέση νέας παραγωγής κλάδου Ζωής & Υγείας στην Allianz!
  • Και σε βράβευση στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης, από την Allianz για δεύτερη συνεχή χρονιά σαν τον ποιοτικότερο συνεργάτη της στην Ελλάδα!

Στρατηγική η οποία εντάσσεται και στα σχέδια για το 2018, δημιουργώντας το όραμα της επόμενης μέρας στους Συνεργάτες του.

Σχετικά με το 1ο εξάμηνο του 2018 ο κ. Μπουτάκης δήλωσε ότι «τρέχει» με ποσοστό αύξησης περίπου 20% σε όλους τους κλάδους ενώ ο προγραμματισμός για το 2018 περιλαμβάνει:

  • οργάνωση του δικτύου πωλήσεων σε επιθεωρήσεις,
  • περαιτέρω βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης,
  • περαιτέρω βελτίωση των μηχανογραφικών εφαρμογών,
  • αξιοποίηση της τεχνολογίας, προετοιμάζοντας το ψηφιακό marketing και έχοντας πάντα κριτήριο και οδηγό το κοινό συμφέρον, όπως παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Contract & Allianz Hellas. Μια συνεργασία κύρους & ανοδικής πορείας

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, Φιλίππα Μιχάλη, παρουσίασε την υψηλή θέση που κατέχει η Εταιρεία, την πορεία και τις διακρίσεις της παγκοσμίως, αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για την ανάπτυξής της στην Ελλάδα, διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη και εφαρμόζοντας με πίστη τη στρατηγική παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς αυτόν.

Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής, Στέφανος Μαλαχιάς, παρουσίασε την πορεία της Εταιρείας στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο και το σχεδιασμό για την ανανέωσή της σε προϊόντα, διαδικασίες και εμπορική πολιτική, αξιοποιώντας την τεχνολογία, αλλά και την παγκόσμια εμπειρία και τεχνογνωσία της Allianz.

Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Στέφανος Μαλαχιάς

Ως εξωτερικός ομιλητής η κ. Βαλεντίνα Κόρδη μίλησε για την «Αναβλητικότητα» που τη χαρακτήρισε ως τον «Σαμποτέρ της επιτυχίας».

Η Εταιρεία τίμησε τόσο τους Συνεργάτες της που διακρίθηκαν στις πωλήσεις, όσο και αυτούς που παραμένουν πιστοί επί σειρά ετών, αλλά και αυτούς που την επέλεξαν σαν αποκλειστικοί Συνεργάτες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους εντός του 2017.

Απέναντι σε όλους η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η διαδρομή να συνεχιστεί με ασφάλεια και σιγουριά και να είναι ευχάριστη και συναρπαστική για όλους, Εταιρεία και Συνεργάτες!

Το Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf

 

Δελτίο Τύπου, Συνέδριο Contract 2018