Νέα γραφεία ανάπτυξης πωλήσεων Contract AE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καβάλα, 8 Απριλίου 2019

 Θέμα: «Νέα γραφεία ανάπτυξης πωλήσεων Contract AE»

 

Ο όμιλος «Contract» προέβη σε δύο μεγάλες επενδύσεις με τη δημιουργία δύο νέων γραφείων ανάπτυξης πωλήσεων, τα οποία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά είναι διαθέσιμα για να στηρίξουν δυναμικά την ανάπτυξη των πωλήσεων σε δύο νέες περιοχές:

 

1. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή 100, υπό τη Διεύθυνση του κου Σταύρου Ντινέλη, ο οποίος με την πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του αναλαμβάνει τη δημιουργία ομάδας πωλήσεων, υλοποιείται η στρατηγική απόφαση της εταιρίας να δραστηριοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα μέσω δικού της υποκαταστήματος. Επισημαίνεται ότι μέχρι σήμερα υπήρχε παρουσία, αλλά μέσω ανεξάρτητων Συνεργατών και ότι αυτή η απόφαση αναμένεται να εδραιώσει την παρουσία του Ομίλου στην περιοχή και να δημιουργήσει εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης, υποστηρίζοντας τόσο τους υπάρχοντες συνεργάτες της, όσο και νέους που θα ενταχθούν στο Agency δίκτυο πωλήσεών της.

 

2. Στην Κομοτηνή από σήμερα, επίσης στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ορφέως 1, υπό τη Διεύθυνση του κου Ευάγγελου Εμμανουήλ, καταξιωμένου στελέχους της ασφαλιστικής αγοράς, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία και γνώση που διαθέτει, υποστηριζόμενος από τον Όμιλο Contract αναμένεται να δημιουργήσει μία δυναμική ομάδα ανάπτυξης πωλήσεων. Σημειώνεται ότι η Κομοτηνή ήταν η μόνη πόλη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην οποία η εταιρία δεν είχε υποκατάστημα, οπότε μέσω της ίδρυσης αυτού του γραφείου υλοποιείται η πρόθεση της εταιρίας να αναπτύσσεται σε κάθε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω Agency Δικτύου.

 

Δια του παρόντος εκφράζεται η αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση του Ομίλου και οι ευχές της Διοίκησης, της Διεύθυνσης Πωλήσεων και όλου του δυναμικού των Εταιριών, να αποτελέσουν νέα κύτταρα ανάπτυξης στην εκπλήρωση του κοινού μας σκοπού, τη δημιουργία της επόμενης μέρας στην παροχή ασφαλιστικών & χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που αξίζει σε κάθε άνθρωπο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.